Διαγνωστικό Εργαστήριο Medicon

Phone facebook
zs
ούμε σε εποχή που μεταξύ των άλλων προβλημάτων της καθημερινότητας, γινόμαστε μάρτυρες της κατάρρευσης δομών παροχής υγείας, με σοβαρά επακόλουθα στους συνανθρώπους μας. Η Medicon Hellas, με 30ετή εμπειρία στην εγκατάσταση και υποστήριξη διαγνωστικών εργαστηρίων, αποφάσισε να συμμετάσχει με τον τρόπο της στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, με ελάχιστο κόστος.

Εγκαινιάσαμε στον Γέρακα ένα υπερσύγχρονο διαγνωστικό εργαστήριο, με εξαιρετικής ποιότητας και απόδοσης μηχανολογικό, αναλυτικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, για να καλύψει τη διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη για καλύτερη ποιότητα εξετάσεων, άμεσα αποτελέσματα και χαμηλότερο κόστος σε όλο το φάσμα των εργαστηριακών αναλύσεων.

Ως κατασκευαστές των διαγνωστικών αντιδραστηρίων, με τα οποία εκτελούνται οι εξετάσεις, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υπηρεσίες σε κόστος εως και το 1/3 των τιμών του ΕΟΠΥΥ εκτός ορισμένων εξαιρέσεων.

Θα πραγματοποιούμε
αιματολογικές, βιοχημικές, ανοσολογικές και μοριακές εξετάσεις, αδιαπραγμάτευτοι σε θέματα ποιότητας, συμμετέχοντας σε ελληνικά και διεθνή προγράμματα αξιολόγησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εξυπηρέτηση. Οι άνθρωποι της Medicon θα είναι πάντα στη διάθεση σας.

Medicon Κάρτα Μέλους

Medicon_Card

Με την κάρτα μέλους της Medicon εξοικονομείτε έως και 66% από τις τιμές του ΕΟΠΥΥ.

Επωφεληθείτε και αποκτήστε την σήμερα στην προνομιακή τιμή των €2.


Δειγματοληψίες κατ' Οίκον

Blood_Sample
Οι άνθρωποι του εργαστηρίου Medicon σκεπτόμενοι τον ευπαθή πληθυσμό και όσους έχουν προβλήματα μετακίνησης, πραγματοποιούν και δειγματοληψίες κατ’ οίκον.


FP-2
FP-3
FP-1