Τι πρέπει να γνωρίζω…

Πώς μπορείτε και έχετε τόσο χαμηλές τιμές;
Είμαστε εταιρεία παραγωγής αντιδραστηρίων, οπότε το κόστος λειτουργίας μας δεν μπορεί να συγκριθεί με των άλλων εργαστηρίων. Συνειδητά επιλέξαμε να κρατήσουμε όσο το δυνατόν χαμηλότερα τις τιμές μας, προκειμένου να στηρίξουμε κυρίως τους οικονομικά ασθενέστερους.
Το εγχείρημα μας αυτό όμως, θα πετύχει μόνο με μεγάλη ημερήσια προσέλευση εξεταζομένων.
Από την υποστήριξή σας εξαρτάται.

Χρειάζεται παραπεμπτικό για την διενέργεια των εξετάσεων;
Όχι, δεν χρειάζεται κανένα ειδικό παραπεμπτικό εφόσον γνωρίζετε τις εξετάσεις που επιθυμείτε να κάνετε. Αλλιώς χρειάζεται μια απλή εντολή του παθολόγου ιατρού σας.

Πώς θα πληρώσω;
Με την προσέλευση σας, η γραμματεία θα σας ενημερώσει για το κόστος σας, μετά την έκπτωση. Απαιτείται η προπληρωμή αυτού του ποσού για να διενεργηθεί η αιμοληψία. Πιστεύουμε ότι το μέσον κόστος χρέωσης θα ανέρχεται σε €7-8 και θα εξοφλείται είτε τοις μετρητοίς είτε μέσω πιστωτικής κάρτας.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου πως θα μπορώ να τα παίρνω;
Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα λαμβάνετε με τους εξής τρόπους:
  • Αυθημερόν από τα κεντρικά μας
  • Μέσω e-mail εφόσον το επιθυμείτε
  • Να σας ταχυδρομηθούν κατεπείγον με την ελάχιστη επιβάρυνση.

Τι είναι η Κάρτα Μέλους και πώς μπορώ να την αποκτήσω;
Η Κάρτα Μέλους καταγράφει τα βασικά στοιχεία σας όπως το ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ σας και σας επιτρέπει να επωφελείστε των υψηλών υπηρεσιών μας, σε πολύ χαμηλές τιμές. Την αποκτάτε πολύ εύκολα, με την εγγραφή των στοιχείων σας κατά την άφιξή σας στο εργαστήριο, έναντι του ποσού των €50.

Ειδικά για τους πρώτους μήνες λειτουργίας του εργαστηρίου μπορείτε να αποκτήσετε την Κάρτα Μέλους στο συμβολικό ποσό των €2.